Notify Message
Forums
Page 1
Search
#13775213 May 21, 2018 at 09:14 AM · Edited 3 years ago
23 Posts
- Ocekujemo odraslo i razumno ponasanje od svih nasih clanova. Necemo tolerisati bilo kakve oblike hakova, ninja loota, teskog oblika licnog vrijedjanja, rasistickog ili seksistickog ponasanja.

- Raid dani i vremena su Petak//Ponedeljak/Utorak od 17 45-21 45 server time odnosno od 19 45 - 23 45 po balkanskom vremenu.

- Loot sistem: Council Loot sistem (Oficiri odlucuju koji clan gilda ce da dobije item. Odluke donosimo rasudjivanjem na osnovu par faktora kao sto su: posjecenost rajdova, prikazano znanje i performanse u raidovima, predhotni itemi dobijeni, bis liste, kao i doprinosa gildu u cijelini).

- Raid prijava se vrsi na guild website. Posjetite nas website, napravite shivtr acount ako vec nemate, odete na rooster i add character popunite tamo ime,klasa,spec level 70. I onda se u mogucnosti da se priajvite za raids (events). Budite sigurni da ste se uvijek prijavili za raid dolazim/ne dolazim / mozda. Ove stvari direktno uticu na vase prisustvo raidovima i kao takvo rezultuju i odnose se i na raspodjelu itema.

- Uvijek budite online 15 minuta prije pocetka raid in-game i na discordu. Budite spremni sa full consumablesima i pocnite da se krecete prema raid destinaciji cim dobijete invite u raid grupu.

- Rajdovanje sa altom nije problem sve dok raid lideri ne zahtjevaju da budete na odredjenom liku kako bi se zadovoljile raid performanse ili setup.

- Gemovi, enchanti kao i flaskovi, potovi najbolje kvalitete su obavezni.

- Tokom boss borbe nemojte da uznemiravate i prekidate raid lidera dok govori. Ako imate nesto da kazete sto je od presudnog znacaja uradite to pravovremeno i brzo, u suprotnom neka discord bude otvoren za raid lidera kako bi mogao da zove sve potrebne stvari.

- Na discordu podesite vase ime identińćno imenu in-game, takodje budite sigurni da se podesili opciju user settings/voice and video/push to talk, kako nebiste proizvodili pozadinske zvukove ili eho ostalim korisnicima.

- Nemojte slackovati u bilo kojem obliku. Bez Afk-anja, kasnjenja na raidove ili odlaska prije kraja.

- Nikad ne koristite specijalne sposobnosti tipa Combat Ress/Ankh/Bloodlust i slicno dok raid lider to ne trazi od vas.

- Ako ste procitali guild pravila wispajte Roronja/Hunterski sa ,,bezobrazni main tank,,. Na taj nacin smo sigurno da ste procitali pravila :)

- Guild rankovi su zasnovani na aktivnosti, znanju, efektivnosti, doprinosu gildu u smisli raidova kao i zajednice.
+7
Page 1